Vállalati videotréning

Mély és tartós változást generál a videotréning az üzleti világ bármely színterén – akik rendszeresen foglalkoznak emberekkel, ahol fontos a kiegyensúlyozott és őszinte kapcsolat, a hatékony munkavégzés, az egyértelmű kommunikáció, például vezető-beosztott, munkatárs-munkatárs közötti kapcsolat hatékonyabbá tételében. A módszer alkalmas szervezetfejlesztésre, vezetésfejlesztésre és team-munka javítására.
Teameknek segít bármilyen munka megbeszélésen, pl. szupervízióként és csapat-fejlesztő eszközként. A módszer segít abban, hogy a résztvevők magabiztosabbnak érezzék magukat szakmai szerepeikben, élvezzék az egymással való együttműködést, megéljék a hatékony a vezetési kompetenciák működését és rövid időn belül tartós változást tudjanak előidézni.
A módszert többek között a felek közötti interakciófejlesztésre, a konfliktus-megelőzésre és kezelésre, reális helyzetfelismerésekre, problémamegoldásra, a különböző pozíciókban álló szereplők kapcsolatának elemzésére és fejlesztésére használjuk.