Tudományos konferencia és szakmai találkozó Sallai Éva emlékére
Sallai Éva több, mint tíz éven át vezette egyesületünket. Az iskolai videotréning módszerét többek között Christine Bronstól sajátította el és adaptálta hazai keretek közé. Izgalmas és sokszínű tevékenységi körében valahol mindig központi helyet foglalt el a kamera, az objektivitásra törekvő ugyanakkor megértő látásmód. Hagyatékában találtunk néhány olyan visszajelző lapot a videotréning alapkurzusokról, amelyeken így írnak róla:
„Olyan biztonságos légkört tud teremteni számomra, amelyet eddigi életem során csak a családi környezetemben tapasztaltam.”
„Egy példakép lett számomra, melyre hasonlítani szeretnék.”
„Mind a három nap ámulatba ejtett kiegyensúlyozottságával és azzal a tudással, amit magáénak tudhat.”
„Biztonságot és valamilyen másabb felfogást, beállítottságot sugárzott számomra, amiből láthattam, hogy másképp is hozzá állhatok egy problémához, nem kell eltántorodnom. Egy nagyon jó pedagógus modellt ismerhettem meg személyében.”
A Tanárképzők Szövetsége, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem és a Magyar Videotréning Egyesület nevében szeretettel meghívjuk a Sallai Éva Emlékkonferenciára.
A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció linkje:
A részletes programot pedig itt találja:
Várunk szeretettel!

További hírek

VIG Hungary védjegyünk

Magyar nemzeti védjegybejelentést tettünk a „VIG HUNGARY” szómegjelölésre. Tekintettel arra, hogy a ‘videotréning’ leíró jellegű kifejezés, nincs benne megkülönböztető jelleg, és mai értelmében többnyire online,

Részletek >>

Elhunyt Dr. Sallai Éva

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Dr. Sallai Éva 2020. 01. 13-án elhunyt. Dr. Sallai Éva – „A Reflektív” Videotréner-szupervizor, az egyesület elnöke, szakmai vezetője, alapító tagja,

Részletek >>